Tre danske ungdomslandshold sejrede på Cypern

Søndag blev en god dansk dag på Cypern, hvor både det danske U/16-, U/17- og U/19-landshold de seneste dage har været samlet. Alle tre landshold sluttede nemlig træningslejren af med at trække sig sejrrige ud af søndagens opgør, der både indebar en storsejr, et hattrick og et afgørende selvmål.

U/19-landsholdet vandt således dagens tætte opgør, da de danske drenge stod overfor det hold, der i øjeblikket indtager 5. pladsen i Ungarns bedste seniorfodboldrække, Mezokovesd FC. Efter en lille halv times spil var det Emil Riis Jakobsen, der kunne åbne målscoringen med et flot solomål, men 10 minutter efter pausen udlignede ungarerne. Midt i 2. halvleg faldt kampens sidste mål, og selvom det var en ungarer, der stod for det, var det danskerne, der kunne juble – bolden blev efter et hjørnespark sendt i eget net.

De danske U/17-drenge stod overfor den lokale klub, Nea Salamina Famagustas U/18-hold. Her var der dog aldrig tvivl om udfaldet, og efter en pauseføring på 4-0 primært qua tre scoringer fra det 12. til det 18. minut kunne Magnus Kaastrup og Adam Sørensen så lukke kampen i 2. halvleg til slutresultatet 6-0.

Også U/16-landsholdet mødte det lokale hold fra Famagusta, som også her gjorde brug af et år ældre spillere, og selvom modstanden her var en smule større, sejrede danskerne sikkert med 4-1 særligt takket være Rasmus Rejnholds flotte hattrick.

I Dubai vandt U/21-landsholdet 2-1 over Usbekistan A-landshold.

In this article