Ung polak prøvetræner i Nordsjælland

18-årige Marcin Listkowski er i øjeblikket til prøvetræning i FC Nordsjælland. Marcin Listkowski spiller angriber.

Marcin Listkowski, som til dagligt spiller i Pogón Szczecin i den polske Ekstraklasa, er i øjeblikket til prøvetræning i FC Nordsjælland. Selvom Marcin Listkowski er angriber, har han ikke nogen særlig imponerende angrebsstatistik, hvor han ikke har formået at score i 29 optrædener for sin klub.

Marcin Listkowski gør sig også på de polske ungdomslandshold. Han har både repræsenteret U/16, U/17, U/18 og i øjeblikket spiller han på det polske U/19-landshold, hvor han har fået spilletid i tre kampe. I alt har han spillet 23 ungdomslandsholdskampe og scoret fire mål.

Marcin Listkowskis prøvetræning udløber på søndag, og så bliver det spændende at følge, om det mynter sig ud i en kontrakt i det nordsjællandske. Den 178 cm-høje angriber forventes at være i truppen til FC Nordsjællands træningskamp mod tyske Hansa Rostock.

In this article