Vejle boldklub ansætter Allan Dvinge som ny talenttræner

Vejle boldklub har ansat Allan Dvinge som ny talentchef i samarbejde med moderklubben. Den nye talentchef skal sikre et godt samarbejde imellem moderklubben og den professionelle del af klubben.

Steen Thychosen er sports og akademi chef hos Vejleboldklub og han forklare hvad den nye talentchef er sat i verden for:

– Ansættelsen af Allan Dvinge som den første fælles ansættelse er ikke alene et bevis på en af Vejle Boldklubs grundværdier – fællesskab – men også en markering af et fælles ønske, for moderklub og den professionelle afdeling, om at skabe talenter, som kan gøre sig gældende fra ungdom til senior siger Steen Thychosen til klubbens egen hjemmeside

Bo Harder er tidligere førsteholdspiller i Vejle Boldklub med 46 optrædener, og bakker  Steen Thychosen i sin udtagelse:
– Vi har i Vejle Boldklub en helt klar opfattelse af, hvad en Vejle-spiller er og kan. Den opfattelse er ikke alene rodfæstet historisk, den er også udbredt fra amatør til professionel. Vi tror, Allan Dvinge kan hjælpe vores i forvejen talentfulde trænere med at udvikle og forløse dette, siger Bo Harder til også til klubbens egen hjemmeside

Allan Dvinge er tidligere cheftræner i Odder IGF.

 

In this article