Vejles U/17 drenge spillede sig frem til en 3.plads ved Range Bau Cup i Berlin

Vejle Boldklubs U/17 måtte nøjes med en 3. plads ved invitationsturneringen 13. Range Bau Cup i Berlin. Efter gruppesejren om lørdagen, vandt Vejle drengene mellemrunden og sikrede sig en plads i semifinalen mod FC Union Berlin.

Men de måtte desværre se sig slået, da opgøret endte 1-0. De fik dog kæmpet sig vej til en 3. plads, da de mødte FC Hansa Rostock hvor de vandt.

Vejle Boldklubs Rami Ayman blev kåret til stævnets bedste spiller. Det er en pris, der tidligere er blev modtaget af Hamid Khalidan og Arbnor Mucolli. Kigger man listen igennem, får man også øje på Borussia Mönchengladbach-stopperen Tony Jantschke.

U/17-holdets cheftræner Søren Lykke, som guidede holdet igennem turnering med assistenttræner Rasmus Ringgaard ved sin siden, fortalte følgende om stævnet.

-For fjerde år i træk bliver vi nummer 3 ved turneringen i Berlin. Vi vinder vores mellemrunde efter én sejr og to uafgjorte kampe. I semifinalen taber vi 1-0, mens vi vinder kampen om 3. pladsen med 1-0. RB Leipzig vinder stævnet og de var også det bedste hold, starter han.

Han var meget stolt af hans drenge efter stævnet.

– Alle vores spillere leverede positive præstationer uden at der er nogen skiller sig særligt ud. Med undtagelse af Rami Ayman, der blev kåret til stævnets bedste spiller. Det var en rigtig god og lærerig oplevelse i Berlin og spiller fik vist sig godt frem for de mange tyske klubber, der var repræsenterede i hallen, fortæller Søren Lykke til vejle-boldklub.dk.

 

 

In this article