Vejles ungdomshold skal op imod tyskere i opstartsfasen

Vejles U/17- og U/19-mandskaber skal i opstartsfasen til den nye sæson op imod nogle tyske samt nogle danske hold.

I morgen, den 5. januar, vender alle U/17- og U/19-spillere fra Vejle tilbage fra ferie. Og der er lagt et hårdt opstartsprogram klar til dem. Allerede i den kommende weekend skal både U/17 og U/19 i gang. Begge mandskaber rejser til Tyskland. U/17 skal deltage i en indendørsturnering i Berlin, mens U/19 møder Holstein-Kiel.

Weekenden efter skal U/17 endnu engang til Tyskland for at deltage i et indendørsstævne. Denne gang er det Volkswagen Cup i Flensborg. Den 21. januar er der dømt storkampe for både U/17 og U/19. Begge hold skal op imod storklubben St. Pauli, som er kendt for deres karakteristiske brune trøjer.

Efter det venter der kampe mod Esbjerg og AGF. U/19-holdet møder også Marienlysts 2. Divisions-mandskab. Den 11. februar bliver det U/17s tur til at møde Holstein Kiel. Og få dage inden sæsonstart møder Vejle U/19 Odders U/21-drenge. Der er altså masser at kigge frem imod for de unge Vejle-talenter.

U/17- og U/19-Ligaen starter den 25. februar for Vejles vedkommende. Begge mandskaber møder OBs ditto. Vejle U/17 ligger midt i rækken på en 7. plads. Vejle U/19 er placeret som nr. 11 i deres liga – kun med HB Køge under sig.

In this article