Vejle byder igen velkommen til en international U/15 turnering

Ligesom traditionen altid har budt på, byder vinterferien på en international U/15-turnering, som er arrangeret af Vejle Boldklub. I år er gæsterne blandt andet Hamburger SV, Bristol City og AaB.

Kampene bliver i år spillet på kunstgræsbanen i VB Parken, banen er igen blevet spilleklar efter den er blevet renoveret henover vinteren.

Elitestævnet blev sparket i gang onsdag aften. Der tog værterne imod Bristol City, i en U/15-kamp på et meget højt niveau.

De unge vejlensere viste sig dog ikke som gæstfrie, da de gik hen og vandt kampen 4-1.

Det var Vejles prøvespiller fra OKS, Nicolai Lismann, der bragte dem foran 1-0, der blev igen scoret lige inden pausen af Mikkel Krau. Efter pausen sparkede Anton Stage bolden i nettet til 3-0. Det sidste mål blev scoret af, den normale U/14-spiller, Yilmaz Kocan.

Bristol fik dog også lige et mål med tilbage på hotellet da Lewis Bull, kort før slutfløjt, fik reduceret til 4-1.

Vejles talentchef, Steen Thychosen, var efter kampen vældig tilfreds med de unge drenges præsentation.

-Det var en flot indsats fra drengenes side. Vi havde valgt at invitere nogle gæstespillere med fra blandt andet OKS, og de gjorde det alle rigtig godt. Bristol var slet ikke noget ueffent hold, men alligevel var det en fortjent VB-sejr, fortæller talentchefen til vejle-boldklub.dk.

Han glæder sig til resten af ugens kampe.

-Der venter vores spillere nogle spændende kampe de kommende dage. Det bliver en hård, men god matchning for VB-spillerne, så man kan godt tage i VB Parken for at se fodbold, hvis man har tid tilovers, udtaler Steen Thychosen.

In this article