AaB U/19 delte med svenskere i målrig kamp

Lørdag spillede AaB U/19 3-3 mod svenske IFK Göteborg

Med tyve dage tilbage til forårssæsonens første kamp i U/19-Ligaen var AaB lørdag taget mod det svenske, for at prøve kræfter med uvant terræn.
Og rammerne for kampen må siges, at være noget uvant. Kampen blev nemlig spillet i Prioritet Serenke Arena, som er en indendørs fodboldbane. Så til trods for en kold svensk februar måned, blev kampen spillet i korte ærmer og shorts.

Nøjagtigt efter planen kom de nordjyske knægte bedst fra start, og styrede spillet i kampens indledende fase. Desværre var det nødvendigt med en rotation efter blot fem minutters spil, da Rasmus Prangsgaard måtte lade sig udskifte fra sin plads i det centrale forsvar, da han blev skadet.

Men det gik nok, når hans erstatning var Nicolai ”Nocke” Lassen, som kort efter indskiftningen fuldbyrdede en smart hjørnesparkskombination, og bankede nordjyderne foran. Desværre var Lassen også manden bag det straffespark, som senere i kampen gav IFK Göteborg muligheden for at udligne, til 1-1.

Kort inden pausen fik de, ved dagens lejlighed, gulklædte nordjyder dog igen bragt sig i front. Endnu en gang kom målet efter et hjørnespark. En løs bold hoppede frem og tilbage, og til sidst sendte Mads Stefansen en sukkerbold til Wessam Ali Abou, der hensynsløst brugte hovedet som rambuk, og hamrede bolden i mål.

Til anden halvlegs start havde AaB foretaget nogle taktiske ændringer, som skabte en smule forvirring, der ledte til, at IFK Göteborg igen fik udlignet. Denne gang til 2-2.
Til trods for, at Mathias Andersen til stor forundring fik underkendt en scoring for offside fik nordjyderne alligevel bragt sig foran igen, igen. Nikolaj Pedersen var hurtigere end de to svenske midterforsvarer, og scorede kynisk til 3-2.

Den sidste scoring faldt selvfølgelig også efter et hjørnespark, da hjemmeholdet scorede til 3-3 i kampens døende minutter, hvilket også blev kampens slutresultat.

In this article