AGF U/17 med sejr over Vejle BK U/17

I lørdags skulle Vejle Boldklubs U-17 mandskab op imod de stærke rivaler fra AGF, der på nuværende tidspunkt ligger på 3.pladsen i U-17 ligaen. Kampen endte 1-2 til AGF, på trods af en god præstation fra Vejle BK.

Lørdagens kamp blev spillet i et højt tempo på kunstgræsbanen i VB parken, hvor Vejles mandskab i første halvleg havde størstedelen af boldbesiddelsen, imens AGF var mere afventende i håbet om at skabe nogle giftige kontraer. Efter otte minutters spil var hjemmeholdets Thais Damgaard tæt på at bringe Vejle i front, på et flot oplæg af Emil ”Agger” Nielsen. Efter et kvarters spil skulle AGF’s taktik vise sig at være yderst effektiv, da de på en kontra kunne bringe sig i front med 0-1. Blot fem minutter senere, kunne gæsterne omsætte endnu en kontra til endnu et mål, og gæsterne var dermed foran med 0-2. Dette fik dog ikke Vejle til at gå ned med flaget, tværtimod. De viste god arbejdsmoral og overtog gradvist mere af spillet. Dette resulterede i flere chancer, og kort før pausen kunne Kasper Døhr Thycosen reducere til 1-2.

Anden halvleg mindede på mange måder om første, hvor Vejle BK var mest på bolden og havde mange chancer. Vejle manglede dog kynismen, og fik ikke omsat de mange chancer til mål. Derfor ærgrede Vejle BK’s cheftræner Søren Lykke sig også over kampens resultat, hvilket han fortæller til klubbens hjemmeside.

– Samlet set var præstationen både hold og individuelt ganske god. Vi skabte chancer nok til mindst uafgjort, men formåede desværre ikke at udnytte dem. Men pilen peger heldigvis den rigtige retning i forhold til vores præstationer.