Brønshøj laver kort aftale med ung målmand

Brønshøj Boldklub har valgt at lave en aftale med den 19-årige målmand, Kasper Tvede, på et halvt år.

Brønshøj melder ud på deres hjemmeside, at de har hentet 19-årige Kasper Tvede på en halvt år lang kontrakt.

– Kasper er en ung og stærk målmand, der allerede har prøvet at være med på et godt niveau. Så med Kasper sikrer vi, at truppen har to stærke målmænd, så vi får konkurrence om pladserne, fortæller Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen til klubbens hjemmeside.

Og cheftræneren er også glad for den nye signing af keeperen.

– Kasper er en ung målmand, han har en god statur og gjort et godt indtryk i den tid, han allerede har trænet med hos os. Så han skal bare fortsætte med at arbejde hårdt til træning og fokusere på at udvikle sine færdigheder, siger Jesper Hansen.

Tvedes aftale med Brønshøj gælder til sæsonafslutning, hvor man angiveligt vil se situationen an mellem de to parter omkring en fremtidigt samarbejde.

In this article