Casper Bruun skifter til Utenis fra Litauen

Det tidligere Vejle-talent, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun, skifter til litauiske Utenis på en to-årig kontrakt. 19-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun er overrasket over det høje fodboldmæssige niveau i Litauen.

Forsvarsspilleren https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun nåede kun én førsteholdskamp for Vejle Boldklub, og på grund af den manglende spilletid rykker han nu videre. Den nye destination hedder Litauen og Utenis. Skiftet sker efter en succesfuld prøvetræning.

– Jeg har været overrasket over, hvor højt niveauet er herovre. Jeg har spillet tre testkampe mod to hold fra Letland og ét fra Litauen og desuden trænet med i to uger. Niveauet er pænt, og der er også gode fodboldspillere herovre, men stilen er måske lidt mere fysisk end i Danmark.

Utenis var meget heldige med at undgå nedrykning i sidste sæson, da de reddede sig efter playoff. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun er dog ikke rigtig bange for nedrykning, efter klubben har forstærket sig.

– Jeg kender ikke den præcise målsætning i denne sæson endnu, men klubben har fået en ny ejer, der har sat ambitionsniveauet op ved at hente en del nye spillere fra blandt andet Frankrig og USA, så det er spændende.

Eftersom træneren i Utenis er svensk, skal https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun ikke have de store kvaler med ikke at kunne tale litauisk lige foreløbig.

In this article