Claus Steinlein: Kian Hansen skal lære de unge op

Embed from Getty Images

I FC Midtjylland har man en særdeles stor talentmasse, hvilket forhåbentligt skal udfolde sig for klubben på senere hånd – og det skal Kian Hansen være med til

Kian Hansen er en af de mest rutinerede spillere i FC Midtjylland-truppen, og med de mange unge spillere der kommer op, skal nogen være en mentor for de mange talentfulde unge spillere. Især i forsvaret har FC Midtjylland flere lovende talenter, bl.a. med navne som Rasmus Nissen, Kristian Riis og Rasmus Nicolaisen.

– Kian er en af nøglespillerne i fremtidens fundament i FC Midtjylland. Han skal være en af dem, der skal lære de nye spillere op, og det er en fornøjelse at have en så erfaren spiller til at hjælpe de unge, siger Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Udtalelsen kommer i forlængelse af forsvarsspillerens kontraktforlængelse, og sportsdirektør Claus Steinlein, er altså yderst tilfreds over udsigten til en lovende fremtid, både den nærmeste og fjerneste. FC Midtjylland er sammen med FC Nordsjælland de to hold som har den laveste gennemsnitsalder i Alka Superligaen.

In this article