Dobbeltsejr til Lyngby mod Panathinaikos

Både Lyngby U/17 og Lyngby U/19 vandt over Panathinaikos

Lyngby Boldklubs ungdomshold er i øjeblikket på træningslejr i Grækenland forud for sæsonstarten i næste weekend. Som en del af optakten var græske Panathinaikos onsdag aften modstanderen for både U/17- og U/19-holdet. Det faldt bedst ud for de nordkøbenhavnske talenter.

I U/17-holdets kamp scorede Johan Larsen og Jonas Abdel-Halim da de vandt med cifferene 2-0, mens U/19-holdet vandt over grækernes U/20-hold med 2-1, da Emilio Sørensen og Oliver Kjærgaard hver især satte bolden i nettet.
Det glæder cheftræner Thomas Lollike, som er glad for U/19-holdets sejr:

– Vi mødte et fint hold med rigtig mange gode spillere. I Grækenland spiller man ikke U19, men U20 og her ligger Panathinaikos pt. nummer to i rækken. Men jeg så alligevel en kamp, hvor vi hurtigt fik flået momentum over på vores hænder. Derfra dikterede vi mere eller mindre kampens forløb. Vi brugte bolden med omtanke og skabte mange chancer, fortæller U/19-cheftræneren til klubbens egen hjemmeside

Resten af træningslejren i Grækenland bliver for U/19-holdets vedkommende brugt på forberedelse til næste uges sæsonåbner mod storholdet fra FC København:

– Fokus her til sidst er på træning. Vi træner stadig i Grækenland, men alle vores tanker går mod næste lørdag hvor U19-ligaen starter. I tæt samarbejde med Mikko (U19-assistenttræner, red.), Mathias Marker (fysisk træner, red.) og fysserne doserer vi træningen resten af tiden, så alle er klar til at jagte tre point i premieren, slutter Lollike af

In this article