Duelund: Det skrider fremad

Embed from Getty Images

Der er godt og vel to uger til at Alka Superliga starter op i 2017, og selvom at Mikkel Duelund mener at der er plads til forbedringer, skrider det alligevel fremad.

FC Midtjylland er snart klar til den kommende halvsæson i Alka Superliga, og torsdag blev det til en 4-1-sejr over Skive IK. Selvom at holdet ikke er der endnu, synes Mikkel Duelund, 19, at det går fremad.

– Der var helt klar forbedring i forhold til de første kampe. Det så positivt ud, men vi har stadig en masse, vi skal arbejde videre med. Det bliver godt for os at komme på træningslejr til Dubai og møde tre gode modstandere, så vi står helt klar til den 19. februar mod Viborg, siger Mikkel Duelund til ulvenes hjemmeside.

Og netop i kampen mod Skive IK scorede Duelund selv to mål, så selvom at holdet ikke er der endnu, ser det ud til, at Mikkel Duelund er godt på vej til at være hvor han skal være – han viser i hvert fald skarphed et godt stykke tid før sæsonstart.

– Det var dejligt at få 90 minutter og score to mål. Jeg synes egentlig ikke, at det var min bedste kamp. Jeg ville gerne have været lidt mere på bolden og specielt i første halvleg have sluppet den lidt hurtigere, forklarer Duelund.

FC Midtjylland drager, som Duelund siger, snart til Dubai på en træningstur, inden at det går løs i Alka Superliga igen med et lokalbrag imod Viborg FF den 19. februar.

In this article