Starter Sammy Skytte flest gange for SIF i forårssæsonen?

Det blot 19-årige midtbanetalent, Sammy Skytte, går muligvis et stort 2017 i møde for Silkeborg IF. Klubbens betting-partner, Bet25, vurderer således, at Skytte er favorit til at starte inde flest gange for midtjyderne i ALKA Superligaens forårssæson.

Det unge midtbanetalent fik da også spilletid i silkeborgensernes sidste seks Superliga-kampe før vinterpausen, og tidligere i opstarten forud for den vigtige forårssæson viste Skytte flotte takter i en træningskamp mod lokalrivalerne, FC Midtjylland – og nu blot 18 dage, før Superliga-bolden atter ruller, scorer Sammy Skytte det laveste odds på blot 1.80 i Bet25’s SIF-special om, hvem der oftest starter på banen i Silkeborgs kampe i forårssæsonen.

– Jeg forventer og håber, at 2017 bliver mit år. Jeg håber, jeg kan holde mig helt fri fra skader, og jeg så kan bide mig helt fast på holdet, kunne Skytte fortælle til bold.dk tilbage i december, umiddelbart efter at han havde forlænget sin kontrakt med de rødblusede midtjyder frem til 2019.

Det er da også netop skaderne, som Skytte selv er inde på, der hidtil har holdt Skytte fra det helt store gennembrud. Således fik midtbanetalentet, der har spillet i Silkeborg IF siden 7-mandsfodbolden, hele ni kampe for førsteholdet i 1. Division, inden en skulderskade, der holdt ham ude i seks måneder, forhindrede ham i for alvor at etablere sig, men siden comebacket i november har pilen kun peget i en retning.

De øvrige SIF-spillere, du kan odds’e på i kategorien ‘flest gange i startopstillingen’, er Mikkel Vendelbo til odds 2.85, Nikolaj Agger til 8.00 og Andreas Albers til odds 12.00.

In this article