FC København U/19 er desværre også ude af Uefa Youth League

Hovedstadsklubben U/19-mandskab tabte dagens kamp mod rumænske Viitorul med 4-2 og må derfor lade livet i denne sæsons udgave af Uefa Youth League.

FC Københavns U/19-hold spillede sig i efteråret videre i den europæiske efter en svær start på gruppespillet. Dette betød, at man i dag skulle spille playoff-kamp på udebane mod rumænske Viitorul i UEFA Youth League for at opnå videre avancement.

Det stærke rumænske hjemmehold fik sat de unge løver under et hårdt pres fra kampens start og kom til langt de fleste chancer, men flot spil i målet af FCK-keeper, Filip Djukic, holdt gæsterne inden i kampen.

Efter en halv times spil kom Viitorual dog foran 1-0, men der gik ikke mere end et par minutter, før Carlo Holse udlignede til 1-1 efter oplæg fra Mads Roerslev.

Efter pausen satte hjemmeholdet dog trumf på og sørgede med tre scoringer for en resolut føring på 4-1

Jonas Wind scoring i overtiden var desværre kun af kosmetisk betydning. Det hele sluttede med et 4-2 nederlag til det danske mandskab, hvilket også sætter punktum for et videre europæiske eventyr for denne gang.

In this article