FC Köln henter 16-årig FCK’er

TV3 SPORT erfarer at danske FC København har sendt 16-årige Nikolas Nartey afsted til tyske FC Köln.

Nikolas Nartey spiller til dagligt i danske FC København, men det kan nu have fået en ende. Det danske medie TV3 SPORT erfarer nemlig, at FCK har solgt den unge U/17-landsholdsspiller til tyske FC Köln for i omegnen af fire millioner kroner. Og det skyldes, at midtbanespilleren ikke har ønsket at forlænge sin kontrakt med danskerne.

Nartey fylder først 17 i februar, men på trods af at han stadig er U/17-spiller, har han både været med for hovedstadsklubbens reservehold, samt han var været på banen for U/19-holdet i UEFA Youth League, hvor han i deres ene kamp mod Porto sendte bolden i mål.

FCK og Köln er dog ikke de eneste, der har opdaget spillerens talent, han har nemlig også hele 14 ungdomslandsholdskampe på CV’et for både U/16- og U/17-landsholdet.

TV3 SPORT har ikke formået at få en kommentar fra FC København.

In this article