FC Midtjylland henter finsk kæmpetalent

FC Midtjylland har tilknyttet sig den 15-årige finne Pyry Hannola, som skal spille for FC Midtjyllands U/17-hold fra sommer.

Ifølge FC Midtjyllands officielle hjemmeside har midtjyderne hentet et af Finlands største talenter fra årgang 2001. Pyry Hannola kommer fra den finske klub RoPS, hvor han flere gange har trænet og spillet med førsteholdet. RoPS spiller i den bedste finske række. Desuden gør 15-årige Hannola sig også på Finlands U/16-landshold.

FC Midtjylland har allerede flere finner tilknyttet, og det var også en af grundene til, at Pyry Hannola valgte FCM. Midtjylland har i forvejen Tim Sparv, Kaan Kairinen og Markus Halsti.

– Tim (Sparv red.) og jeg har talt en del sammen. Han kom og så en kamp i Finland, hvor jeg spillede. Og så har jeg talt en del med Kaan (Kairinen red.), der har været igennem det, jeg nu står overfor med at komme ind på akademiet. Han anbefalede det, så nu glæder jeg mig til at starte, udtaler Pyry Hannola til fcm.dk.

Akademichef Flemming Broe er glad for at have hentet den venstrebenede centrale midtbanespiller.

– Han er teknisk velfunderet, og det er en vigtig ingrediens som fodboldspiller. Han har god fart i sit spil, og han er en intens spiller. Der er noget power, fart og tanke bagved hans spil. Det bliver parret med en god udholdenhed og gør at han formår at holde et højt niveau en hel kamp igennem, fortæller Flemming Broe.

Pyry Hannola starter samtidig på International School, så han også kan passe sin skolegang.

In this article