FCM-talenter roses trods nederlag i sidste test

FC Midtjylland spillede fredag sidste træningskamp på deres træningslejr i Dubai, og her imponerede flere af ulvenes unge spillere. FC Midtjylland tabte i øvrigt 2-1 til svenske BK Häcken.

Det var et ungt og lidt uprøvet FC Midtjylland hold som fredag mødte BK Häcken, hvor de bla. havde Rasmus Nicolajsen og 17-årige Victor Terp i midterforsvaret. Normalt spiller Victor Terp ellers central midt, men i dagens anledning fik han lov til at prøve kræfter med midterforsvaret. 17-årige Victor Terp var dog ikke den eneste som fik chancen i forsvaret, det samme fik Nikolaj Kirk som blev valgt frem for Filip Novak på ventrebacken.

18-årige Mikael Anderson spillede længere fremme på banen, og på den ene kant var den et år ældre Mads Vang. Netop Mads Vang var manden som havde FC Midtjyllands første chance, men desværre for ulvene og Mads Vang, så røg bolden lige forbi stolpen.

Førnævnte Nikolaj Kirk skabte da også en fin mulighed lidt tid efter, men dog manglede hans afslutning lidt kvalitet og gik en del over mål. Nikolaj Kirk og Victor Terp fik ros på FCMs hjemmeside, for at holde nullet i de første 45 minutter efter de ellers var presset flere gang. Rasmus Nicolajsen endte dog i en lidt uheldig situation, da han begik et straffespark og modtog samtidigt et gult kort.

Med 25 minutter tilbage kom Christian Riis ind i det midtjyske midterforsvar, og så rykkede træner Jess Thorup, Victor Terp længere frem på banen. Lige lidt hjalp det, for FC Midtjylland tabte 2-1 i deres sidste kamp på deres træningslejr i Dubai.

 

In this article