FCM U/19 tabte knebent til Hanover U/19 inden Youth League-brag

Den 7. februar er det knald eller fald for FC Midtjyllands U/19-hold, når portugisiske Benfica venter i det afgørende Youth League-opgør om en plads i ottendedelsfinalen.

Inden dette opgør fik midtjyderne testet formen, da man krydsede klinger med Hannover i en træningskamp i det tyske. Det et lige og høj intenst opgør i samtlige 90 minutte. FCM U/19 måtte dog sætte kursen mod nord med et knebent 0-1-nederlag i bagagen. Midtjylland-træner, Kenneth Andersen, var tilfreds med opgøret – til trods for resultatet.

– Vi mødte et Hannover-hold, som stillede i stærkeste opstilling. Deres startellever var den samme som den, de starter U/19-Bundeligaen med på lørdag. På den måde var det et rigtig godt match for os. De var langt fremme i deres forberedelser, og alt i alt blev det til en god kamp i et højt tempo, sagde Kenneth Andersen til klubbens officielle hjemmeside.

 

Cheftræneren ser ligheder mellem det tyske og portugisiske mandskab.

– I dag var en kamp, som bar præg af meget duelspil. Det regner jeg også med, bliver en faktor mod Benfica. Nødvendigvis ikke på helt samme facon, men det var en god måde at få det øvet på. Desuden lignede de Benfica i deres kantspil, når de var på bolden. Kanterne var placeret bredt og deres backs skubbet højt op. Det skabte mange en-mod-en dueller på siderne. Forskellen fra i dag og mod Benfica ligger måske mere i angrebsopstillingen og presset. Hannover spillede med to angribere. Det forventer jeg ikke, at Benfica gør. afslutter Kenneth Andersen til fcm.dk.

Opgøret mod Benfica skal spilles på MCH Arena tirsdag den 7. februar klokken 16.00.

In this article