Henrik Lehm roser Mathias Drost for fremragende præstation

HB Køge er i disse dage på træningslejr i Malaga, og der er også blevet plads til at prøve de unge talenter af. En af dem er den 17- årige midtbanespiller Mathias Drost, der roses for en fremragende præstation af Henrik Lehm, som er cheftræner i HB Køge:

-Han er god på bolden, han er god til at finde rum og han er god til at lukke rummene, når de andre har bolden. Og jeg tror virkelig, at hvis han forsætter med at give 100 % på sin fodbold, så venter der en rigtig spændende fodboldfremtid for ham, siger Henrik Lehm til klubbens egen hjemmeside

Dog mener han også, at der er noget det 17-årige talent kan arbejde med:

-Der er selvfølgelig en del ting Mathias skal arbejde med endnu. Han skal være mere forudseende, og være mere koncentreret i sine afleveringer og han mangler lidt fysik endnu, men han har gjort et rigtigt fint indtryk i Spanien.

Mathias Drost er også glad og tilfreds med både spilletid og gode oplevelser i Spanien, og håber også selv på flere minutter i den kommende fremtid:
– Det har været super fedt og lærerigt ved hver eneste træning, men også hårdt fysisk og mentalt. Det har været lækkert og motiverende at kunne spille og træne i et så godt vejr og under gode forhold i Spanien, hvor man er sammen fra morgen til aften. Det gør også, at vi unge spillere kommer endnu tættere på spillerne i førsteholdstruppen

Mathias Drost blev også kåret som årets talent i HB Køge i 2016

In this article