José Mourinho har Kasper Dolberg med på sin ønskeseddel

Det danske stortalent, Kasper Dolberg, er havnet på José Mourinhos ønskeseddel i den engelske storklub, Manchester United.
Kasper Dolberg har indtil videre haft en forrygende sæson i Ajax. Efterhånden har de fleste i fodbold-Europa fået øjnene op for Ajax-spilleren. Én af de folk er Manchester United-manager, José Mourinho, der har haft talentspejdere i Ajax det seneste stykke tid.

Ifølge den spanske sportsavis El Mundo Deportivo, er portugiseren blevet betaget af den unge danske angriber. Eftersigende er Mourinho blevet så glad for Dolberg, at han personligt har bedt ledelsen i United om at købe den 19-årige Dolberg til klubben.

Mourinho får dog kamp til stregen, hvis han melder sig ind i kampen om Kasper Dolberg. Manchester City, Everton, Chelsea, Napoli, Borussia Dortmund og Juventus er blot nogle af af de andre bejlere til Kasper Dolberg, der i efteråret fik debut på det danske A-landshold.

In this article