Kasper Hjulmand roser unge Nordsjælland talenter

FC Nordsjælland-cheftræner Kasper Hjulmand var særdeles tilfreds med indsatsen fra de unge FCN-talenter i opgøret mod den polske klub, Legia Warszawa, der i efteråret spillede med i Uefa Champions League. Opgøret endte 1-1.

FC Nordsjælland formåede at spille 1-1 mod polakkerne, hvilket cheftræner Kasper Hjulmand var godt tilfreds med. Det var dog i særdeleshed de helt unge talenter, der høstede roser fra Hjulmand.

– Der er mange ting, vi kan være rigtig godt tilfredse med. Vi fik prøvet noget nyt og fik eksperimenteret. Vi spillede med endnu yngre spillere, end vi er vant til – og det siger ikke så lidt, siger Hjulmand til klubbens officielle hjemmeside, og fortsætter:

– Der var nogle unge gutter, der trådte i karakter. Der var selvfølgelig perioder, hvor vi var under pres og hang i med neglene, men det skal man også i fodbold. Så alt i alt var det en opløftende aften, afslutter cheftræneren.

Martin Frese, Jakob Johansson og Daniel Skov som til dagligt tilhører FC Nordsjællands U/19-hold, er med på holdets træningslejr i Spanien, og de imponerede altså Kasper Hjulmand.

In this article