Klubløse Kurucay testes i Næstved

Logo

Hasan Kurucay, 19, er efter kontraktudløbet i OB ved årskiftet på klubjagt – turen er gået til Næstved, hvor han testes imod Hvidovre IF. 

OB fik ikke forlænget med den 19-årige midtstopper Hasan Kurucay, og da han ved årskiftet derved ikke havde nogen klub, måtte han på klubjagt. Lørdag eftermiddag testes han af for Næstved i en træningskamp mod Hvidovre.

Han skal ifølge Sjællandske spille hele første halvleg i morgendagens kamp, og derfra må tiden vise om det rækker til en kontrakt for den dansk/tyrkiske forsvarsspiller.

I de seneste dage har Næstved-træner Mogens Krogh også haft BK Frem’s Thomas Christiansen på besøg, men Sjællandske skriver også, at Christiansen er blevet sendt hjem grundet dårlig form, og derved uden kontrakt.

In this article