Lucena: Egelund og Olsen fortjener det

Foto: Esbjerg fB
Foto: Esbjerg fB

Forleden blev der sat navne på de spillere, som skal repræsentere det danske U/17-landshold og her er to unge talenter fra Esbjerg med. Ifølge Esbjergs U/17-træner, Jerry Lucena, er udtagelsen af de to talenter ganske fortjent.

Patrick Egelund og Oliver Olsen fra Esbjergs U19-trup er begge blevet udtaget til U/17-landsholdets samling, og det glæder den nye U/17-cheftræner i Esbjerg, Jerry Lucena, der mener at udtagelsen af de to talenter er meget fortjent.

– Oliver Olsen er fortjent udtaget til U17-landsholdet. Han er i en god udvikling og træner og spiller kampe i U19 Ligaen. Han gennemgår en spændende udvikling, som jeg ser frem til at følge. Patrick Egelund har lige været afsted med U17-landsholdet, og her har han også gjort det godt, og han er nu fortjent udtaget til -landsholdet, siger Jerry Lucena til klubbens hjemmeside.

Du kan længere nede på siden se samtlige spillere, der er udtaget til U/17-landsholdet i denne omgang.

In this article