Mæhle med assist i AaB-sejr

Embed from Getty Images

Jannik Pohl scorede i overtiden, og sikrede dermed Joakim Mæhle og AaB en 2-1-sejr mod rivalerne fra Aarhus.

For første gang i dag så vi mål, da Joakim Mæhles AaB gæstede AGF. Sejren blev dog først slået fast i overtiden, da Jannik Pohl med sit mål blev matchvinder.

Joakim Mæhle har spillet en flot sæson, men også et flot efterår, der førte til 12 kampe og den 19-årige forsvarsspiller fik endda også sit navn på tavlen i efteråret. I samme stil fortsatte Mæhle med i dagens kamp mod AGF, hvor han fik fuld tid og tilmed leverede en assist til 1-0-målet.

Det skete i det 57. minut, da han fandt nyindkøbet Jakub Sylvestr, som i sin debut fik scoret. Chris Oikonomidis fik omtrent 20 minutter senere udlignet til 1-1, inden at Jannik Pohl i overtiden afgjorte kampen med sin scoring til 2-1.

Med sejren nærmer AaB sig et mesterskabsspil, hvor der nu kun er et point op til SønderjyskE, mens at AGF forbliver på 11. pladsen i Alka Superligaen.

 

In this article