Napoli-angriber: Ajax kan tjene mange penge på Dolberg

Den polske Napoli-angriber Arkadiusz Milik mener, at Ajax kan tjene mange penge på Kasper Dolberg, som har overtaget pladsen i angrebet hos Ajax efter netop Milik.

Kasper Dolberg har fået sig noget af et sensationelt gennembrud for Ajax i denne sæson, hvor han på fornemmeste vis har lukket hullet efter polske Arkadiusz Milik, som i sommer blev solgt til den italienske storklub, Napoli.

Og netop den polske landsholdsspiller har også stor fidus til sin efterfølger.

– Han har høj kvalitet og har et godt spark med sin højrefod. Hvis Ajax sælger ham, kan de tjene mange penge – ligesom de gjorde med mig, udtaler Arkadiusz Milik i følge football-italia.net til Ajax’ eget magasin.

Milik har selv haft stor succes siden sit skifte. I Napoli bombede han løs og scorede syv kasser i sine første ni kampe for klubben. Desværre for angriberen, så løb han ind i en korsbåndsskade i en landskamp mod Danmark og har ikke spillet en kamp siden oktober.

In this article