OB-drenge begejstret for talentsamlingen i Ballerup

Tirsdag og onsdag afholdte DBU Talentsamling Øst den første samling i år, hvor de dygtigste fodboldspillere fra årgang 2002 var samlet. Her havde OB fire spillere med, og samlingen fandt sted i Ballerup, hvor OB-spillerne Oska Bagge, Phillip Gejl, Mathias Brems og Valdemar Ibsen alle deltog. 

OBs U/15-træner Ulrik Bredegaard overværede træningskampen, hvor omkring 30 af de dygtigste fodboldspillere fra årgang 2002 svedte og kæmpede. Ulrik Bredegaard er generelt meget begejstret for disse samling, for som han siger til stribernes hjemmeside, så giver det et godt billede på, hvor OBs talentudvikling står i forhold til andre danske klubber.

OBs normale anfører Valdemar Ibsen fik æren af at være anfører for det ene hold i træningskampen, og han lagde især vægt på, at det var rart man ikke var alene afsted. Ellers ville det være lidt akavet, når man nu ikke kendte så mange af de andre på holdet.

– Niveauet var ekstremt højt, fordi det jo er de bedste spillere i Danmark, der var samlet, men ellers var der ikke den store forskel på samlingen og en normal træning i OB, hvis man ser på, hvad vi lavede, men det var uden tvivl en vildt fed oplevelse at få, siger Valdemar Ibsen til OB´s hjemmeside.

Målmand Phillip Gejl fortæller følgende omkring sine oplevelser med talentsamlingen:

– Den var stille og rolig. Men selve niveauet var meget højere, som f.eks i pasningerne mm.

– Generelt bare en sindssyg stor og fed oplevelse. Selvfølgelig giver det et selvtillidsboost, og lidt indsigt i hvordan DBU spiller og er, siger Phillip Gejl til D`BOLD. 
In this article