OB-keeper fik godt indtryk efter træningslejr med de “voksne”

Den 16-årige OB-keeper Hans Christian Bernat har været med på OBs træningslejr i Spanien, hvor han godt nok ikke fik noget spilletid, men han fik i stedet en masse indsigt i livet som professionel fodboldspiller. Og så var der også lige en mindre heldig oplevelse, som han gerne ville have været foruden. 

– Jeg står da helt klart med en følelse af jeg er kommet stærkere tilbage efter at ha’ været med, siger Hans Christian Bernat til D`BOLD og forsætter:

– Jeg kan tage med videre hvordan livet som professionel er, og hvor stærkt det går på så højt et niveau.

Hvordan kan du mærke forskel på at træne med Superliga-truppen og den normale træning?

– Lige præcis som målmand er det nemt at mærke forskel på niveauet på U/17 og på Superliga, da spillerne på superliga afslutter når man mindst venter det, de er meget klogere og afslutter også generelt bedre, siger han og tilføjer:

– Tjaa jeg mener godt at jeg kan følge med, men jeg tror jeg vil sammenligne mit niveau med en ung keeper som lige er kommet med på Superligaen for første gang og kender ikke til deres færdigheder.

Desværre for Hans Christian Bernat så var der en lidt uheldig episode på træningslejren, hvor hans pas blev væk, og en af ulemperne ved at være ung i truppen, var at han nemt blev “mobbeoffer” for et par små drillerier.

Hvad blev der egentlig af det forsvunde pas, hvordan forsvandt det egentlig?

– Jeg ved det ikke helt. Min taske blev ”taget/stjålet” fra det sted hvor vi spillede bordtennis osv. Så nåede vi dsv på politi stationen for at få det nye pas, men da vi kom tilbage på hotellet lå tasken med pas støvler og handsker så fint på gulvet.

-Om 4-5 år ser jeg mig selv i en engelsk eller hollandskklub i den bedste række, først og fremmest fordi jeg mener det er der der er bedst mulighed for at slå igennem og også fordi jeg godt kan lide at se engelsk fodbold, afslutter Hans Christian Bernat sit interview med D´BOLD.

In this article