OB-talent vil vise sig frem

Logo

17-årige Julius Eskesen spiller til dagligt på U/19-holdet, men i denne uge er han på tur med “de store drenge” og OB’s førstehold  – en tur der går til Spanien.

OB er i disse dage på træningslejr i Spanien, og med på den tur er 17-årige Julius Eskesen. Den offensive midtbanespiller har imponeret på U/19-holdet, og regnes for at være en af de største talenter i Ådalen. Nu har han så chancen for at vise sig frem for Kent Nielsen, og teenageren har store ambitioner for turen.

– Jeg vil hurtigst muligt op på seniorscenen. Hvis det stod til mig, så skulle det ske nu. Jeg går da og drømmer om at blive så god i OB, at der venter noget udenfor et sted, hvor jeg kan holde fast i det, som jeg er god til, siger Eskesen til Fyens Stiftstidende.

Hvis det stod til ham selv, passer han også specielt godt ind i Kent Nielsens nuværende OB-system.

– Kent Nielsen arbejder med kantspillere, der går ind i banen og ofte en ekstra 10’er, og det passer godt til min spillestil. Jeg er ikke typen, der tager lange træk og styrter ned ad linjen. Jeg vil sætte noget op og ind og udfordre med nogle kombinationer.

17-årige Eskesen er U/19-spiller halvandet år endnu.

In this article