Oliver Ottesen: Bliver fedt at få vist mig frem

Oliver Ottesen
Oliver Ottesen

Det store målmandstalent i FC Midtjylland, Oliver Ottesen, blev for nyligt udstyret med en kontrakt i Superliga-truppen, og den unge målmand glæder sig til at vise hele trænerstaben i klubben, hvad han kan.

Oliver Ottesen er måske et navn, som vi skal til at holde ekstra godt øje med fremover. I hvert fald er unge Ottesen rykket op i FC Midtjyllands Superliga-trup, og han glæder sig til at prøve kræfter med et lidt højere niveau.

– Jamen selvfølgelig er det mega fedt, at jeg får lov til at vise mig frem, nu hvor jeg lige har fået underskrevet kontrakten, så jeg regner bare med, at det her kunne være en mulighed for mig for at vise mig frem overfor førsteholdstrænerne, siger Oliver Ottesen til D’ Bold.dk, og tilføjer:

– Jeg glæder mig egentlig bare til efter sommerferien, hvor jeg rykker op og bliver en del af førsteholdstruppen.

På trods af at Oliver Ottesen er spået en stor karriere i FC Midtjylland, så er han stadig meget ydmyg i forhold til eventuelt at kunne få chancen på førsteholdet allerede i den kommende sæson.

– Det er ikke planen hvert fald. Mine mål for næste år er at udvikle mig så meget som muligt, men selvfølgelig hvis jeg får muligheden for at stå i en pokalkamp eller i en Superligakamp, så vil jeg selvfølgelig tage den, men planen er lige nu at udvikle mig så meget som muligt, afslutter det 18-årige målmandstalent til D’ Bold.

Oliver Ottesen har skrevet under på en toårig fuldtidskontrakt med FC Midtjylland, som er gældende fra til sommer.

In this article