Ottesen: En tom følelse

Oliver Ottesen
Oliver Ottesen

Oliver Ottesen stod endnu en pragtkamp for FC Midtjyllands U/19-mandskab, men desværre var det ikke nok mod Benfica i dagens kamp i UEFA Youth League, og det ærgrer den ny oprykkede FCM-målmand.

Det blev lige ved og næsten for FC Midtjyllands U/19-mandskab, der endnu engang kæmpede flot men måtte denne gang se sig slået i straffesparkskonkurrencen af Benfica. Efter kampen fangede D’ Bold en tydeligt skuffet Oliver Ottesen, der var tæt på at blive den helt store helt til sidst.

– Lige nu står jeg egentlig bare med en tom følelse. Vi kommer tilbage på 1-1 i de døende minutter, og de får endda en spiller udvist, og ja, så er det selvfølgelig træls at tabe i en straffesparkskonkurrence fortæller Oliver Ottesen til D’ Bold og tilføjer:

– Jeg var jo tæt på at redde flere af deres sidste spark, både det afgørende straffespark og det femte spark, så det var bare marginalerne, der ikke var på vores side i dag.

Den talentfulde målmand påpeger samtidig, at det måske handlede om den sidste afgørende skarphed i den ordinære tid, og derfor faldt det ikke ud til midtjydernes fordel ifølge Ottesen. Han fastslår samtidig, at drengene godt kan være stolte af den præstation, som de leverede i dagens kamp.

– Det er nok rigtigt nok. I anden halvleg får vi jo sat vores spil meget godt op, men lige det sidste på den sidste tredjedel af banen, det mangler vi i dag.

– Jeg er selvfølgelig super stolt af drengene, og det arbejde vi har lagt i dagen i dag, men lige nu står vi jo lidt med en skuffet følelse over resultatet og over hvordan, det hele er endt, men jeg tror, når vi lige får sovet lidt på det og vågner op i morgen tidlig, så kan vi godt være stolte af os selv, afslutter en skuffet Oliver Ottesen overfor D’ Bold.

Det blev altså til et farvel i UEFA Youth League for FC Midtjyllands U/19-hold i denne omgang, men Oliver Ottesen kan i stedet glæde sig over, at han i sidste uge skrev under på en lang kontrakt med FC Midtjyllands førstehold.

In this article