Rasmus Vinderslev var med SønderjyskE på træningslejr

19-årige Rasmus Vinderslev var med SønderjyskEs Superliga-trup på træningslejr i Spanien. Det sker efter, midtbanespilleren har klaret sig rigtig godt på både klubbens U/19-hold og reserveligahold.

Sidste sommer blev Rasmus Vinderslev kåret til årets HIA-talent i Sønderjyske. HIA står for Haderslev Idrætsakademi. Siden da er det gået stærkt fremad for den hårdtarbejdende midtbanespiller, som nu er en af nøglespillerne på SønderjyskEs U/19-mandskab.

Det er dog ikke kun på U/19-holdet, Rasmus Vinderslev brillerer. Han spiller nemlig også jævnligt med i Reserveligaen, og så træner han også tit med Superliga-truppen. Han er altså inde omkring tre forskellige mandskaber.

Rasmus Vinderslev er rigtig glad for, at den nye cheftræner, Claus Nørgaard, valgte at tage ham med på træningslejr:

–  Det har været rigtig fedt at være med på træningslejren. Jeg tager det som en anerkendelse, at jeg fik lov til at komme med. Det har været fedt at få muligheden for at vise sig frem på førsteholdet og få chancen for både at træne med og få nogle kampe, udtaler Rasmus Vinderslev til bold.dk.

Til sommer bliver Vinderslev student, og når det er sket, håber Vinderslev at sikre sig en førsteholdskontrakt med SønderjyskE.

– Vi har ikke sådan for alvor snakket om kontrakt endnu. Men det er klart, det giver blod på tanden, at jeg får mulighed for at komme med på træningslejr.

In this article