Sammy Skytte: Har trænet rigtig hårdt siden min skade

sammy-skytte

Sammy Skytte blev i går kåret til kampens spiller af Silkeborgs fans, da silkeborgenserne vandt 1-0 i lørdagens Superliga-kamp over AC Horsens. D’ Bold fangede Skytte efter kampen til en kort snak.

Det unge stortalent Sammy Skytte blomstrer for tiden op i Silkeborg, hvor han er blevet en fast inventar i Peter Sørensens førsteholdstrup, og unge Skytte indrømmer, at han har trænet rigtig hårdt for at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen for Silkeborgs Superliga-mandskab.

– Det har selvfølgelig været fedt. Det var et af de mål, som jeg satte mig, efter at jeg kom tilbage fra min skade, så det er selvfølgelig noget, som jeg har fokuseret rigtig meget på og trænet hårdt op mod, siger Sammy Skytte til D’ Bold og tilføjer:

– Jeg arbejder stadig rigtig hårdt på at kunne komme ind og spille fast på holdet, og det er bare en masse hårdt arbejde for, at jeg kan blive valgt hver eneste weekend.

Selvom det går rigtig godt for Sammy Skytte lige nu i Silkeborg, så mener han fortsat, at han kan lægge meget på i sit spil.

– Jeg føler, jeg kan lægge på over det hele. Jeg kan blive bedre til alt, og jeg træner egentlig bare derudaf, afslutter en glad Sammy Skytte overfor D’ Bold.

Sammy Skytte er blot 19 år gammel, og forleden skrev han under på en ny kontrakt med Silkeborg, der binder ham til klubben indtil sommeren 2019.

In this article