Silkeborg U-17 med to nederlag på én weekend

Resultatmæssigt blev det ikke den mest ønskværdige weekend for Silkeborgs U-17 mandskab, som måtte lide nederlag til både Næsby og Sønderjyske.

I den første kamp skulle Silkeborg spille imod Næsby BK, der afsluttede efterårssæsonen i toppen af divisionen, og dermed kom med massere af selvtillid. SIF var dog bedst i begyndelsen af kampen, og kom foran med 1-0 på mål af Oliver Schmidt. Derefter gik det ned ad bakke for Silkeborg, som grundet stress og iver tabte mange bolde. Dette var afgørende for kampens udfald, som endte 1-2 til Næsby BK.

Allerede dagen efter var mandskabet igen i kamp. Denne gang ventede Sønderjyske, som allerede fra kampens start buldrede derud af. Sønderjyske kom med stor fysik, hvilket gjorde det svært for silkeborgenserne at spille uden om det første pres.

Derfor var det også fortjent, da Sønderjyske kom foran med 1-0. I løbet af anden halvleg kom SIF dog bedre med, og kunne reducere i to omgange på mål af Mikkel Juhl og Rasmus Carstensen. Desværre for Silkeborg scorede Sønderjyske igen kort før tid til stillingen 3-2, som også blev kampens slutresultat. Dermed løb Silkeborg-mandskabet ind i deres andet nederlag på blot to dage. På trods af dette, var cheftræneren nogenlunde tilfreds og udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

– Vi har her i weekenden spillet to tætte kampe imod et par gode divisionshold, hvor samtlige spillere har været i kamp. Så alt i alt har det været en god weekend på trods af to nederlag, lød den umiddelbare kommentar fra Jesper Mikkelsen.

På fredag drager U-17 mandskabet til Tyrkiet på træningslejr sammen med U-19, hvor de skal forberede sig til den kommende forårssæson.

In this article