Thorup: Nogle gode spillere på vej op

Cheftræner Jess Thorup uddeler stor ros til de unge spillere efter fredagens nederlag til HK Häcken

FC Midtjylland er i disse dage på træningslejr i Dubai, hvor formen skal finpudses inden der tages hul på foråsrsæsonen i ALKA Superligaen mod Viborg FF i den kommende uge.

Med på træningslejren er også en lang række af klubbens unge spillere. De fleste er kommet til efter tirsdagens UEFA Youth League-exit til Benfica. Det har dog ikke taget modet fra de unge, som har gjort en stærk figur – særligt ved fredagens træningskamp mod Svenske HK Häcken:

– En ting er, at de for to-tre dage siden spillede en UEFA Youth Legaue-kamp, bliver fløjet herned og så er klar til at spille mod et svensk 1. Divisionshold, som vi spiller lige op i mod, siger cheftræner Jess Thorup til klubbens egen Youtube-kanal,
–  Det vidner om, at vi har nogle gode gutter på vej op. Ikke kun dem, vi allerede har fået op, men de næste står også klar. Så det var godt at se dem bliver matchet på højeste niveau.

Læs også: Thorup: Torp spiller med stor autoritet

Hele ni akademispillere fik spilletid i anden halvleg mod den svenske modstander. Thorup regner dog ikke de unge spillere, som værende skyld i nederlaget, men ærgre sig over, at de to svenske scoringer faldt efter standardsituationer.

 

In this article