U/19 Randers-talenter med på træningslejr: Kan vise mig frem

Randers FC skal til Tyrkiet på træningslejr. Og til den tur har førsteholdet inviteret tre spillere fra U/19-holdet med, blandt andet https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Lykke.

Inden Superligaens forårssæson begynder tager de fleste af ligaens hold på træningslejr i udlandet. Og Randers FC er et af de hold. De rejser nemlig til Tyrkiet. Men det er ikke kun Superligaspillere, der skal med på den tur.

De tager nemlig tre U/19-spillere med på turen. Her er tale om Behrem Rizvic, Tobias Damsgaard og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Lykke. Og sidstnævnte glæder sig over at være udtaget til truppen, der rejser afsted.

– Jeg blev selvfølgelig meget glad for at blive udtaget, da det viser, at Randers FC tror på mig. Samtidig får jeg en uge i det varme, hvor jeg kan vise mig frem, hvilket er fornemme rammer, siger Lykke til D’ BOLD.

19-årige https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Lykke regner samtidig med, at han kan blive matchet med de ældre Superligaspillere, der udlever den drøm, som Lykke går rundt og har.

– Jeg forventer at blive matchet på et højere niveau, hvor man altid skal være 100% klar. Man bliver presset på samtlige parametre, hvilket er helt vildt fedt. Derudover forventer jeg, at jeg kan få lagt noget på mit spil, som jeg kan tage med ind i forårssæsonen, lyder det entusiastisk fra Lykke.

– Selvfølgelig gavner det min udvikling at træne med førsteholdet, da alt går stærkere der. Man skal som sagt hele tiden være klar, og man lærer at spille og tænke hurtigere, hvilket er noget, som jeg kan tage med mig i min udvikling, siger Lykke, der

Om det er et bevis på, at Randers har tænkt sig at tilbyde Lykke en førsteholdskontrakt til sommer, når hans U/19-lid er udløbet, ved han ikke. Men han ser det som et stort skulderklap at blive udtaget.

– Jeg ved ikke, om det er et bevis på, at jeg er en af dem, der har en reel chance for oprykning. Derimod viser det dog, at de lige nu tror, at jeg har potentialet til at blive rykket op, hvorefter det er op til mig selv at vise, at de har ret, afslutter han.

Lykke var i dag, torsdag, med i truppen til Randers’ venskabskamp mod Vendsyssel, som de tabte 3-2, og rejser altså med førsteholdet til Tyrkiet på søndag.

In this article