Vejle-træner: Vil satse mere på de unge talenter

Anders Nielsen blev i sommers ansat som ny træner i Vejle Boldklub. Nu vil den tidligere Marienlyst-træner fremover satse endnu mere på de helt unge talenter.

Vejle Boldklub har altid været kendt for at have massive talenter, når det kommer til fodbold, og nu kan de unge talenter i klubben fremover se frem til endnu større opmærksomhed fra klubbens 1. Divisionshold. I hvert fald vil klubbens forholdsvis nye A-licenstræner, Anders Nielsen satse mere på de unge talenter fremover.

– Vejle Boldklub har en træner, som vil og ser mod de unge talenter. Det understreges helt konkret ved det faktum, at der siden i sommers har været et tocifret antal unge talenter indlemmet i førsteholdets træninger og i kampene, siger Anders Nielsen til klubbens hjemmeside.

Vejle har tidligere haft det unge stortalent https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun som fast mand i førsteholdstruppen, men måske har de øvrige talenter fra klubbens U/19-hold udsigter til at gå samme vej som https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun i fremtiden.

In this article