Fodboldstjerner, som lever godt af deres udseende

Man glemmer ofte, at de store fodboldstjerner også har haft ganske almindelige udfordringer med deres udseende, da de var yngre.

Ligesom alle andre døjer nogle af dem også med hudproblemer, hårproblemer og tandproblemer.

Netop sidstnævnte fokuserer nedenstående video på. Her kan man tydeligt se, at blandt andre Cristiano Ronaldo og Neymar har fået hjælp til at få meget flottere tænder i dag end tidligere.

De eksempler, som er i videoen benytter sig af den traditionelle bøjle, som de fleste vil nikke genkendende til, men én af Københavns store tandlægeklinikker for kort tid siden åbnet en klinik dedikeret til tandretning med Invisalign. Det vil sige, at man får en bølje, som er gennemsigtig og derved vækker meget mindre opsigt end den ”traditionelle” metalbøjle.

Instagram er en god forretning for stjernerne

En spiller som Ronaldo, der er et så populært brand også udenfor fodboldbanen nyder selvfølgelig også godt af sit forbedrede tandsæt, da det er afgørende for ham at fremstå sund og rask, så han kan sælge de pågældende produkter bedst muligt.

I disse influencer-tider er det også værd at bemærke, at stærke, personlige fodboldbrands som Ronaldo, Neymar og Messi indtager de tre topplaceringer over sportsudøvere, der tager sig bedst betalt for Instagram-opslag med kommercielt indhold.

Ifølge B/R Football, så tjener Ronaldo 750.000 dollars per opslag, Neymar 600.000 dollars per opslag og Messi 500.000 dollars per opslag. Og disse beløb er sandsynligvis højere i dag, eftersom tallene stammer fra i sommer.

Det vil sige, at de alle sammen har flere følgere i dag, og derved når meget bredere ud.

Senest har Cristiano Ronaldo reklameret for sin egen parfume. På bare 4 timer har videoen i Instagram-opslaget fået over 2,5 millioner visninger samt lidt over 800.000 likes. Den portugisiske verdensstjerne bliver fulgt af næsten 150 millioner verden over. Generelt får han omkring minimum 3 millioner likes på sine opslag.

Neymar Jr.‘s seneste opslag, der rummer direkte annoncering er et samarbejde med Nike, hvor han reklamerer for de nye Air Jordan Xl. Det opslag har fået omkring 989.000 likes. Lige nu har han omkring 107 millioner personer, der følger ham på Instagram.

Lionel Messi reklamerer generelt i et mindre omfang end Ronaldo. I det seneste opslag med betalt partnerskab, så reklamerer ham for Cirque Du Soleil. Det er et billede med Messi, som har scoret lidt over 3,6 millioner likes på billedet. Argentineren bliver fulgt af 103 millioner mennesker på Instagram.

I forlængelse af det har han også udgivet en video i opslaget forinden, hvor han jonglerer med en lille rød cirkusbold. Det opslag har fået 3,2 millioner likes.

Fodboldspillere er ligesom filmstjerner

Den engelske avis The Sun har også tidligere skrevet en artikel, hvor de forklarede, at fodboldspillere er ligesom filmstjerner, eftersom de også får fixet deres udseende, så de fremstår skarpt både på og udenfor fodboldbanen.

Avisen nævner igen Ronaldo, der bestemt ikke havde flotte tænder som yngre, fordi han er opvokset under fattige kår og dermed ikke har haft stor stort et fokus på netop tandhygiejne.

De skriver også om Gareth Bale, Philippe Coutinho, Ronaldinho og Roberto Firmino. Sidstnævnte blænder nærmest sin modstander, hvis han åbner munden under en kamp, fordi han har fået gjort sine tænder så hvide at de skinner.

Brendan Rodgers og Jürgen Klopp bliver også fremhævet. De har også begge fået ordnet tænder.

In this article