Prøv en fodboldrejse til Chelsea og få en kanonoplevelse

Foto: shutterstock.com

Som det sikkert vil være de fleste bekendt, hører Chelsea FC hjemme på traditionsrige Stamford Bridge, og her er garanti for en storslået stemning.

Så bestil dine fodboldrejser til Chelsea, og oplev med egne sanser hvorfor folk kommer igen og igen, mange endda langvejs fra. Der er naturligvis tale om et af ikke bare Englands, men hele verdens største klubber, og det afspejler sig naturligvis i stemning på og omkring Fulham Road, når der spilles op til bal på stadion.

En fodboldtur til Chelsea FC er garant for underholdning og fodbold i absolut topklasse, i hjertet af Englands berømte hovedstad.

Tag en smuttur til London, og se fodbold i sportens hjemland

Det er ikke tilfældigt, når Chelsea af og til bryster sig af at være ”Pride of London”, selvom de her naturligvis er i skarp konkurrence med ikke mindst Arsenal. Denne klub nævnes da også som de største rivaler, skarpt forfulgt af Tottenham Hotspurs.

Der er klart at der er rift om tronen i fodboldens hovedstad, men på Stamford Bridge er man nu ikke et sekund i tvivl! Den slags er kun med til at løfte stemningen, og på ”The Bridge” er der altid stemning, når The Blues tørner ud på hjemmebane.

En hjemmebane der i øvrigt har været klubbens siden dens opstart helt tilbage i 1905. Stadion ligger centralt i de vestlige London, og atmosfæren på de mange pubber i området en lørdag eftermiddag, skal man altså unde sig selv at opleve.

En kølig pint på en af de lokale er helt klart en del af højdepunkterne, når valget falder på en fodboldrejse til Chelsea. Der er plads til mere end 40.000 tilskuere på The Bridge, og der er altså en del hvis de vælger at kaste med selleri under chanten ”Celery”. En tradition som er lige så skør som den lyder, svær at beskrive, og nok skal ses med egne øjne.

Vælg selv helt hvordan din fodboldrejse til Chelsea skal være

Der kan være mange forskellige ønsker til, hvordan sådan en særlig fodboldtur skal være. Men hvad enten du skal af sted alene, som par eller i flok, er det nu nemt at bestille Chelsea billetter. Og ved at sammenligne priser, kan du sikre dig, at du får den bedste pris markedet har at byde på.

Du kan vælge kun at bestille billet til entre på stadion, eller at få booket et hotelværelse i samme omgang. Du kan også vælge den fulde pakke med både billet, hotelreservation og flyrejse, så du helt slipper for at skulle arrangere og koordinere. Køb dine Chelsea billetter lige her, og få netop den rejse der passer til dig.

Bestil dine Chelsea billetter online, og oplev verdensklassefodbold

Når du har sammenlignet priser og fundet den perfekte fodboldrejse til Chelsea, ligger der en fest forude. Der vil være mulighed for rundtur på Stamford Bridge, hvor du kan opleve hele klubbens og stadions glorværdige historie. Skulle det utænkelige ske, at du under dit besøg får lyst til noget andet end fodbold, er der jo også mulighed for det.

Vi befinder os jo trods alt i den centrale del af en levende og historisk storby, så der er noget for enhver smag. Så hvad enten du er til Westminster og Big Ben, shopping, god mad, Camden market eller Soho’s pulserende natteliv, så finder du det lige i nærheden.

I dag er det heldigvis nemt at opnå de helt store fodboldoplevelser. Du kan sidde derhjemme og bestille både fodboldrejse og billetter, alt efter de sammenlignede priser, og dine behov. En fodboldtur hvor du ser Chelsea FC på Stamford Brigde kan være lige om hjørnet.

In this article