DBU regner med ny direktør i starten af 2020

DBU har indledt jagten på en ny administrerende direktør, og man forventer at have erstatningen for Claus Bretton-Meyer klar senest i januar 2020.

Tilbage i december måned sidste år, valgte DBU at fyre Claus Bretton-Meyer som administrerende direktør.

Nu har man valgt at indlede jagten på hans afløser, og DBU’s bestyrelse forventer at have hans erstatning klar i slutningen af januar måned 2020.

DBU’s formand Jesper Møller glæder sig til at starte processen.

“DBU har de senere år gennemgået store forandringer med en række reformer og ændringer i organisationen. Nu har vi fået en ny organisation på plads – med en ny mindre bestyrelse, nye komiteer og aftaler med Divisionsforeningen, Kvindedivisionsforeningen og Lokalunionerne i DBU Bredde,” siger Møller til dbu.dk og tilføjer:

“Derfor har vi brug for en administrerende direktør, der i endnu højere grad skal kunne samarbejde, involvere og udvikle både DBU og dansk fodbold i tæt samarbejde med vores klubber og medlemmer og andre eksterne partnere.”

“At blive administrerende direktør i DBU er en eftertragtet post for mange. Tidligere har vi haft behov for en person med styrker inden for store forandringer og ændringer. Nu har vi behov for en person, der kan samle og samarbejde på tværs af dansk fodbold.”

DBU vil slå jobopslaget op i løbet af de kommende uger.

In this article