Leicester har skrevet Premier League-historie

Leicester City har her til aften skrevet Premier League-historie med deres udesejr på hele 9-0 over Southampton.

Aftenens Premier League-opgør stod mellem danskerklubberne Leicester City og Southampton.

Jannick Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg var med fra start for Southampton, mens Kasper Schmeichel passede stængerne for Leicester City.

Efter bare 10 minutters spil bragte gæsterne sig foran på mål af Chilwell, og bare to minutter senere blev hjemmeholdet reduceret til ti mand.

Bertrand modtog et direkte rødt kort, og det skulle blive starten på et sandt mareridt for værterne.

I det 17. minut kunne Tielemans fordoble føringen til 2-0, mens Perez to minutter efter scorede til 3-0. I det 39. minut var Perez på pletten igen, mens Vardy i det 45. minut bragte udeholdet foran med hele 5-0.

Så var det tid til pause-teen, hvor værterne virkelig skulle skylle chokket ned. I anden halvleg blev Stephens og Danso indskiftet fra starten, men lige lidt hjalp det.

Perez og Vardy scorede til 6-0 og 7-0 i det 57. og 58. minut, mens Maddison også ville lege med i målfesten med scoringen til 8-0 med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Med få sekunder tilbage af opgøret, valgte Vardy at sætte punktum med scoringen til 9-0, som altså blev slutresultatet.

Dermed kunne Leicester City skrive Premier League-historie, eftersom at 9-0 er den største udesejr nogensinde. Derudover var storsejren en tangering af den største sejr i Premier League-historien.

Den hidtil største sejr var den 4. marts 1995, Manchester United besejrede Ipswich med 9-0. Gæt, hvem der stod på mål for United. Rigtigt, Peter Schmeichel. Så det bliver i familien.

Hvilken aften for Leicester-manager, Brendan Rodgers’ mandskab.