Video: Cristiano Ronaldos heade-udfordring

Juventus-stjernespilleren Cristiano Ronaldo er kendt for at optimere alle dele i sit spil – både på og udenfor banen. Det gælder både hans kost, hans træning og hans generelle livsstil. Hvis du vil blive klogere på kosten, kan du besøge kosttilskudguiden.dk.

Ronaldos evne til at hoppe højt

Et af de områder, hvor han har kunnet score afgørende mål på har været hans hovedspil og evne til at hoppe højt, hvilket også har resulteret i flotte saksesparksmål.

Specielt evnen til at hoppe højt bruger han lang tid på at træne i træningslokalet, da springkræften kan betyde forskellen på, om han kan score eller ej, da centerforsvarerne som regel også er høje.

Høje fodboldspillere, som Ronaldo skal kunne matche

Med Ronaldos højde på 187 centimeter er han bestemt ikke nogen lav spiller, men han er heller ikke helt oppe at matche spillere i forsvaret, såsom Virgil van Dijk (193 centimeter), Gerard Piqué (194 centimeter), Raphaël Varane (191 centimeter), Yerry Mina (193 centimeter), Harry Maguire (193 centimeter), Chris Smalling (193 centimeter) samt målmænd, såsom Thibaut Courtois (198 centimeter), Manuel Neuer (192 centimeter) og Gianluigi Buffon (191 centimeter).

Buffon og Ronaldo er så holdkammerater i Juventus nu, så lige præcis den italienske legende-keeper slipper han for at skulle bekymre sig om, men så kan Buffon i det mindste udfordre Ronaldo til træningerne.

Cristiano Ronaldos heade-udfordring på YouTube

YouTube-kanalen F2Freestylers har tidligere udfordret folk på gaden til at hoppe lige så højt som Cristiano Ronaldo. I dette eksempel skulle de nå op til 2,65 meter.

De ville betale 1.000 pund til den eller de, der kunne heade til bolden i den højde. Du skal se hele videoen, men vi kan afsløre, at de må punge ud i videoen.

Guide: Sådan kan du hoppe højere

Der findes mange tilgange til det at øge sin evne til at hoppe højt, men her giver YouTube-kanalen freekickerz en hurtig gennemgang til nogle af metoderne.

Så er det bare om at træne hjemme i baghaven, i den lokale fodboldklub eller til gymnastik i skolen.

Flere vilde Ronaldo mål med hovedet

Hvis du ikke har fået nok af at nærstudere kunsten at springe højt, så har denne video samlet nogle af de vildeste hovedstødsmål, som Ronaldo har leveret i karrieren hidtil. I videoen er der både mål for det portugisiske landshold, Manchester United samt naturligvis Real Madrid.

In this article