De forskellige bets for Champions League-slutspillet 2019/2020

Foto: Shutterstock

Hvem vinder Champions League, hvem når finalen, og hvem bliver topscorer i Champions League 2019/2020. Vi fortæller i denne artikel om de forskellige typer af bets, du kan foretage i slutspillet om den prestigefyldte fodboldpokal.

Champions League går i februar måned i gang med sidste del af turneringen. Der er nu 16 hold tilbage, som indleder knald-eller-fald-kampene i ottendedelsfinalerne, som kulminerer med finalen den 30. maj på Atatürk Stadion i Istanbul. Men hvad findes der egentlig af muligheder for at bette på Champions League?

Odds på vinderen

Først og fremmest kan man naturligvis bette på vinderen af Champions League 2019/20. Man kan enten nøjes med et simpelt bet på et hold, eller man kan kombinere det med et Each Way 1/2, to placeringer. Each Way betyder, at man spiller på et vinderspil og et placeringsspil. 1/2 angiver oddset på placeringsspillet i forbindelse med Each Way-spillet.

Man kan også forsøge at navngive begge finalister eller spille på et hold, man tror på når finalen. En anden mulighed er at spille en såkaldt dobbeltchance. Her kan man vælge mellem forskellige odds på, at et af to hold vinder turneringen. Endelig kan man spille på den nationalitet, man mener den vindende klub har.

Opløbsfeltet – hvem går videre?

Udover vinderspil kan man også finde fodbold odds på elimineringer i kampene op til finalen. Her vælger man mellem nogle såkaldte ”Stage of Eliminations”-kategorier, hvor udvalgte hold kan spilles til forskellige football odds.

For eksempel giver det odds 6.0, hvis Manchester City når andenpladsen, mens det giver pengene 4.33 gange igen, hvis de vinder turneringen. Inden for elimineringskategorierne kan man spille på De sidste 16, Vinder, Semi-finalen, Kvartfinalen og 2. pladsen for henholdsvis Manchester City, Liverpool, Tottenham og Chelsea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Topscorer i Champions League

Man kan også vælge at spille på, hvem man tror, der bliver topscorer i Champions League. I skrivende stund det Robert Lewandowski fra FC Bayern München, der ligger som bookmakernes favorit med Lionel Messi fra Barcelona, Manchester City-angriberen Raheem Sterling og Tottenhams Harry Kane i hælene.

Lewandowski ligger klart i front med 10 mål, mens Messi har scoret to mål, Sterling fem mål og Kane har nettet seks gange. Særligt denne kategori kan være svær at forudsige. Den enkelte spiller kan blive skadet, kan løbe ind i en scoringsmæssig krise, eller det modsatte kan være tilfældet, som da Robert Lewandowski – godt nok i den hjemlige Bundesliga – som indskiftningsspiller scorede fem mål på ni minutter i en kamp mod Wolfsburg.

Man kan måske undre sig over, hvorfor en spiller som Lionel Messi giver så lave odds, når han kun har scoret to mål. Men det hænger blandt andet sammen med, at Messi traditionelt scorer mange mål. Kun overgået af Cristiano Ronaldo er Messi den spiller, som flest gange har været topscorer i Champions League (seks gange mod Ronaldos syv), og de to har delt værdigheden imellem sig de seneste 14 sæsoner, dog delt med Neymar i 2014/15.

Som man kan se, er der masser af spændende kombinationer, man kan bette på ved Champions League, og det bliver interessant at se, om oddsene holder stik, når slutspillet går i gang.

In this article