Medie: Storklubber kigger på Jordan Henderson

Foto: Shutterstock

Paris Saint-Germain og de spanske titelvindere fra Atletico Madrid holder øje med Liverpool-anfører Jordan Henderson, som endnu ikke har forlænget med Premier League-topklubben.

Jordan Henderson har været en vigtig spiller for Premier League-storklubben Liverpool, siden han kom til fra Sunderland tilbage i sommeren 2011.

Nu står den 31-årige midtbanespiller så midt i at forhandle en kontraktforlængelse på plads med The Reds, men det er ikke helt ukompliceret.

Således melder The Athletic, at der er større sandsynlighed for, at anføreren forlader klubben, end at han bliver, hvis Liverpool ikke vil møde de betingelser, der er rimelige for en spiller som Henderson.

Og den situation kan enten Paris Saint-Germain eller Atletico Madrid ende med at udnytte, hvis man skal tro det engelske medie.

Her går meldingen på, at de to topklubber følger situationen, hvor den engelske landsholdsspiller altså endnu ikke har forlænget sin kontrakt, som står til udløb i 2023.

Jordan Henderson står samlet set noteret for 392 kampe i den røde trøje, hvor det er blevet til 30 scoringer og 51 assists fra den centrale midtbanespiller.

In this article