Danmark kan snuppe VM-billet hjemme i oktober

Det danske A-landshold har imponeret ved VM-kvalifikationen, hvor holdet har sikret maksimumpoint efter seks kampe og samtidig ikke har ladet et eneste mål gå ind. Det giver dem en øjeblikkelig målscore på 22-0.

Hvis du tror, at Danmark også vinder den kommende kamp mod Moldova den 9. oktober, så se nærmere på Tipwin, hvor du kan oddse på kampen og alle de andre VM-kvalkampe.

Såfremt danskerne besejrer Moldova, så vil de komme endnu tættere på VM-billetten, men den er stadig ikke sikret, hvis man kigger på det matematisk.

Danmark vil opnå 21 point med en sejr over Moldova, mens et uafgjort resultat mellem Skotland og Israel vil betyde, at landstræner Kasper Hjulmand stort set kan nå VM-billetten i strakt arm, men ikke helt.

Et uafgjort resultat mellem Skotland og Israel vil nemlig betyde, at skotterne er på 12 point, og dermed har hele ni point op til Danmark, hvilket er det antal point, der vil være tilbage at spille om i VM-kvalifikationen.

Her er Danmarks målscore på 22-0 ikke overraskende bedre end Skotlands, der for tiden lyder på 9-5. Det vil dog ikke matematisk give billetten til Danmark endnu, såfremt skotterne disker op med et vanvittigt målshow i den afgørende fase.

Derfor bliver kampen mod Østrig i Parken den 12. oktober den første “matchbold” for danskerne til at sikre sig VM-billetten i Qatar. Her vil et point være nok, såfremt Skotland og Israel spiller uafgjort i runden forinden.

Såfremt Skotland eller Israel vinder deres indbyrdes første kamp i oktober måned, så vil Danmark skulle slå Østrig. Det vil sikre billetten endegyldigt. Så vil der nemlig være syv point mellem Skotland og Danmark, mens der kun vil være seks point tilbage at spille om.

“Vi tager ikke let på noget. Så vi trykker igennem og sørger for, at vi er gode i den næste samling,” fortalte Kasper Hjulmand efter den seneste 5-0-sejr over Israel tirsdag aften og tilføjede:

“Vi skal have gjort det færdigt. Vi er ikke over målstregen. Før vi er det, trykker vi på. Vi kan se frem til en kamp mod Østrig i Parken, og jeg vil anbefale alle at få købt billetter til det her, for der bliver tryk på igen, og forhåbentlig kan vi lave en fest mere og en ny magisk aften.”

Stillingen i gruppe F:

Stilling: K: V: U: T: Mål: P:
1. Danmark 6 6 0 0 22-0 18
2. Skotland 6 3 2 1 9-5 11
3. Israel 6 3 1 2 14-11 10
4. Østrig 6 2 1 3 9-13 7
5. Færøerne 6 1 1 4 4-14 4
6. Moldova 6 0 1 5 3-18 1

Foto: DBOLD.dk

In this article