Agent: Gregor i dialog med to klubber

FC Nordsjællands forsvarer, Pascal Gregor, har ikke spillet for klubben siden februar måned. Ved årsskiftet udløber hans kontrakt og parterne har ikke kunnet nå til enighed om en forlængelse.

Pascal Gregor skal finde en ny klub fra årsskiftet, når hans kontrakt udløber med FC Nordsjælland. Efter at han blev ramt af en skade i februar måned har han ikke spillet førsteholdsfodbold.

Den 23-årige danske stopper har dog været skadesfri i mere end to måneder, men FCN har åbenlyst ikke ønsket at bringe ham i spil.

Gregor har ikke ønsket at forlænge med FC Nordsjælland, og det har resulteret i at han med egne ord er blevet frosset ud.

“Jeg er kampklar, det har jeg været i to og en halv måned, og dengang spillede jeg da også to halvlege for reserveholdet, og kort efter tilbød klubben en ny kontrakt, men siden jeg bad om mere tid til at beslutte mig, har jeg været frosset ud af holdet,” fortalte Gregor til BT onsdag og han tilføjede:

“Det skyldes udelukkende, at jeg ikke har skrevet under på en ny kontrakt, at de ikke gider bruge mig.”

Fodboldsitet bold.dk har talt med Gregors agent, som forklarer, at der er interesse for Gregor fra to Superliga-klubber.

Pascal Gregor står noteret for 115 Superliga-kampe, og han fortæller da også til fodboldmediet at hans højeste ønske på længere sigt er at skifte til udlandet.

Gregor står desuden noteret for 19 officielle U-landskampe.

In this article