FC Midtjylland har købt Horsens-profil

FC Midtjylland har søndag købt AC Horsens forsvarsprofil Bubacarr Sanneh. Han kommer til midtjyderne ved årsskiftet.

Bubacarr Sanneh har skrevet under på en fireårig kontrakt med FC Midtjylland, som han altså skifter til ved årsskiftet.

FC Midtjylland og AC Horsens har begge annonceret handlen i dag, og begge parter udtrykte stor glæde over den.

“Vi er utroligt glade for, at vi har været med til at dygtiggøre Bubacarr Sanneh, der har været igennem en fantastisk udvikling i AC Horsens,” siger AC Horsens’ manager Bo Henriksen i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Han er et godt eksempel på, at vi som fodboldklub er dygtig til at udvikle fodboldspillere, og vi er stolte på Bubas vegne over, at han nu får sit ønske om et skifte opfyldt. Det har han kæmpet hårdt for, og det er fuldt fortjent.”

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup har masser af roser til nyindkøbet.

“Vi har sikret os en enormt dygtig duelspiller til forsvaret. Han er god i en-mod-en-situationer, og så er han fremadrettet. Han er som skræddersyet til vores system, og så er han vel ligaens stærkeste spiller på dødbolde, som er et vigtigt parameter her i FC Midtjylland,” siger FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“Der er ingen tvivl om, at Bubacarr Sanneh har et stort potentiale, og vi tror på, at vi kan løfte ham yderligere 10-20 procent her i FC Midtjylland og gøre ham til en endnu større profil i Alka Superligaen.”

https://www.youtube.com/watch?v=kkdvNt6WCGY

In this article