Jakob Poulsen forlænger med FC Midtjylland

FC Midtjyllands midtbaneprofil Jakob Poulsen har i dag forlænget sin kontrakt med midtjyderne. Den nye aftale gælder til sommeren 2019.

Jakob Poulsen kunne fredag aften ikke blot glæde sig over, at FC Midtjylland hentede en vigtig 2-1-sejr over FC Helsingør på hjemmebane.

34-årige Poulsen kunne nemlig også glæde sig over, at han i dag forlængede sin kontrakt med midtjyderne.

Parternes nye kontrakt gælder helt frem til sommeren 2019.

“Jakob er én af vores. Han har et kæmpe FCM-hjerte. Han bærer klubbens DNA og kender klubben rigtig godt,” siger sportschef Svend Gravesen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“Han har været vores anfører i de seneste sæsoner, og hans betydning for holdet, både på- og udenfor banen, kan ikke beskrives. Han har udviklet sig til en mentor for flere af de unge, og han er bare enormt vigtig for holdet.”

Jakob Poulsen har spillet for FCM ad to omgange. Først fra 2010 og frem til 2012, hvorefter han skiftede til franske AS Monaco, med hvem han spillede for i to sæsoner.

I 2014 vendte han så atter hjem til Heden, hvor han lige siden har repræsenteret ulvene. I denne Superliga-sæson har han allerede leveret fem assists efter 14 kampe.

In this article