Medie: Chelsea forbereder fremtid uden danske AC

London-topklubben Chelsea er begyndt at planlægge en fremtid uden Andreas ”AC” Christensen, som har kontraktudløb til sommer. Det melder mediet talkSPORT.

Helt tilbage i sommeren 2012 skiftede danske Andreas Christensen fra ungdomsafdelingen i Brøndby til akademiet i Chelsea, og siden da har stopperen ikke set sig tilbage.

Den nu 25-årige danske landsholdsspiller har således spillet 153 kampe for London-klubbens førstehold, men kan han snart være fortid på Stamford Bridge.

Til sommer står ”AC” til at have kontraktudløb med Chelsea, og Thomas Tuchel og co. er derfor begyndt at forberede sig på en fremtid uden forsvareren.

Det melder talkSPORT, som også kan berette, at The Blues kigger på Wolverhampton-profilen Max Kilman som en potentiel erstatning.

Foruden Kilman har også Real Madrid-profilen Éder Militão samt Sevilla-franskmanden Jules Koundé været rygtet til Chelsea.

Andreas Christensen bliver i øjeblikket kædet sammen med FC Barcelona, mens adresser som Bayern München og Borussia Dortmund også har været nævnt.

Foto: Shutterstock

In this article