5 favoritter til VM 2022-topscorertitlen

VM 2022 i Qatar bliver sparket i gang den 20. november 2022, men hvem er de fem favoritter til at snuppe topscorertitlen, hvis det står til bookmakerne?

VM 2022 er lige om hjørnet, og foruden spørgsmål som hvem bliver dansk topscorer ved VM?, så følger naturligvis også spørgsmålet, hvem bliver VM-topscoreren?

Hvis man ser nærmere på favoritterne hos bookmakerne, så er det ikke overraskende spillere, der repræsenterer lande, der forventes at nå langt ved slutrunden.

5. Lionel Messi

Argentinas absolutte stjernespiller, Lionel Messi, er ganske som ventet placeret i top-5. Han spiller sit sidste VM nogensinde, og Messi er også kendt som en mand, der yder sit ypperste hver gang, han får chancen. Det gælder også for sit land.

Ved seneste VM-slutrunde, tilbage i 2018, nettede argentineren blot en enkelt gang, men gruppespillet i år byder på Saudi-Arabien, Mexico og Polen, så fansene har naturligt nok forhåbninger om at Messi kan finde vejen til netmaskerne mere end blot én gang.

4. Cristiano Ronaldo

Portugals største stjerne, Cristiano Ronaldo, står højst sandsynligt også foran sin sidste VM-slutrunde i karrieren.

Ved det seneste VM i 2018, scorede han fire mål, og med modstanderne Ghana, Uruguay og Sydkorea i gruppe H, så virker det sandsynligt, at Ronaldo får bragt bolden i nettet en del gange.

3. Karim Benzema

Frankrigs angrebsprofil Karim Benzema var ikke i truppen til VM 2018, grundet sin omtalte sag med sin holdkammerat. Men hans målnæse er blot blevet bedre siden da, og franskmanden må også forventes at være opsat på at vise sit værd for landsholdet.

Frankrig tørner sammen med Danmark, Tunesien samt Australien, og derfor er de også store favoritter til at avancere på førstepladsen i gruppen. Dermed burde fundamentet være lagt for at Real Madrid-stjernen kan få nettet en del gange i løbet af slutrunden.

2. Kylian Mbappé

Benzemas landsmand og angrebskollega, Kylian Mbappé, har en eksplosiv fart og kølighed foran mål, og dermed er han også blandt favoritter.

Mbappé scorede fire mål ved seneste VM i 2018, og han bør være garant for minimum samme antal scoringer, hvis han kan komme i dybden og gøre brug af sin hurtighed.

1. Harry Kane

VM 2018’s topscorer blev Englands spidsangriber Harry Kane. Derfor er han også favorit nummer et blandt bookmakerne. I gruppespillet skal englænderne møde Iran, USA samt Wales.

Kane burde derved have gode arbejdsbetingelser for at sende bolden i netmaskerne adskillige gange, da det også forventes blandt de fleste, at England avancerer som etter i gruppen.

In this article